Do Mexika už to nemusíte mít tak daleko.

Chcete se podílet na rozvoji sítě našich restaurací?

Jsme síť mexických restaurací typu fast casual, založená na autentickém a chutném jídle, mladém a energickém kolektivu, moderních technologiích a úsměvu zdarma.

Držíme se toho, že mexická kuchyně je díky své vyváženosti jednou z nejzdravějších a nejvýživnějších na světě a proto používáme zásadně autentické, čerstvé a kvalitní suroviny. Vše vaříme od základu podle vlastních receptur, jedině tak se totiž dá docílit té správné chuti a požitku.

Našimi ideálními zákazníky jsou produktivní a zcestovalí lidé, kteří si uvědomují důležitost kvalitního jídla a přemýšlejí nad tím, co je pro jejich výživu správné.

Naplno se snažíme podpořit zájem o zdravé a výživné jídlo, stejně tak jako lidi, kteří se rozhodli nejíst maso či mléčné produkty.

Možná je i pro vás důležité se cítit jako v rodinné firmě

Oleh Telička

franšízant Hradec Králové

La Familia

Proč se stát členem naší mexické rodiny a provozovat franšízu?

Můžete se na nás spolehnout

Pomůžeme vám restauraci rozjet přesně jako bychom ji otevírali sami a nastolíme správnou firemní kulturu a veškeré procesy. Vybereme vám na začátku správné zaměstnance a naučíme vás je do budoucna rozpoznat a ocenit. Vyškolíme vaše zaměstnance tak, aby od začátku dodržovali naše standarty a chápali, jak se k zákazníkům chovat a jak má naše jídlo nejen chutnat, ale i vypadat.

Kdykoliv vám pomůžeme

Budeme vám nablízku, ať se děje co se děje. Díky naším předchozím zkušenostem už umíme uhasit spoustu různých “ohňů” a postupně to naučíme i vás.

Pomůžeme zajistit financování

Každému zájemci o provozování našeho franšízového konceptu jsme schopni pomoci se založením firmy a následným financováním budoucí pobočky za velmi výhodných podmínek. Hladký start rovná se hladký průběh.

Záleží nám na výsledcích

Jsme v tom od začátku s vámi a dobře víme, že v některých lokalitách rozjezd trvá déle než v jiných. Přesně proto máme nastaveny franšízové poplatky tak, aby bylo vaše podnikání zdravé a fungovalo jak má. Pokud nevyděláváte vy, neúčtujeme si nic ani my. Musíme si být rovnocennými partnery, kdy oběma stranám zaleží na spokojenosti zákazníků a černých číslech na konci měsíce. Umíme vaše podnikání analyzovat a najít možnosti jak jej ještě více zefektivnit.

Mexická kuchyně je návyková

Přesně díky návyku na kvalitní a rychlé jídlo se zrodil celý koncept Los Capolitos. Jednou jsme ochutnali a už jsme nemohli jinak. Poznali jsme, že rychlé jídlo nemusí být jen nezdravé a velmi si to oblíbili. Věříme, že pokud naše jídla ochutnáte, i vy si rychle vytvoříte návyk, který bude nejenom zdravý, ale zároveň chutný a vaše touha po jeho rozšíření bude mít díky tomu velký potenciál.

Typy provozoven

Pomůžeme vám s výběrem toho pravého prostoru.

Na rušné ulici

STREET BISTRO

Základní požadavky:

– Umístění v centru města či jiné velmi frekventované lokalitě, prostor pro zákazníky a wc min. 70m²

– Prostor pro kuchyň a zázemí min. 30m²

– Velké výlohy do ulice s pěkným vstupem do interiéru

– Ideálně předem zkouladováno na restauraci s odpovídajícím zázemím (wc, sklad..)

– Technické zázemí – ohřev vody, přívod plynu a elektřiny 220 – 380V, VZT, popř. Klimatizace

– Dostupnost MHD a jiných veřejných prostředků

– Možnost venkovní zahrádky, soukromého parkování, skladové zázemí (sklep..)

Počet zákazníků / hod

60

Zaměstnanců

5

Plocha

100-200m²

V obchodním centru

FOOD COURT

Základní požadavky:

– Umístění v atraktivním a navštěvovaném OC s dobrou možností parkování

– Průchodnost centra: min. 8 000 lidí denně

– Jednotka je součástí foodcourtu pro min. 150 lidí

– Prostor pro kuchyň a zázemí min. 30m2

– Výdejní prostor min. 15m2

– Technické zázemí – ohřev vody, přívod plynu a elektřiny 220 – 380V, VZT, popř. klimatizace

– Dobré zázemí jednotky z hlediska OC

– WC pro zaměstnance (pokud není součástí jednotky)

– Blízkost zásobovacích ramp a popelnic

Počet zákazníků / hod

60

Zaměstnanců

3

Area

45-60m²

Kdekoliv

TAKE AWAY BISTRO

Základní požadavky:

– Prostor pro kuchyň a zázemí min. 30m2

– Prostor pro zákazníky min 20m2

– Ideálně zkolaudováno na restauraci

– Technické zázemí – ohřev vody, přívod plynu a elektřiny 220 – 380V, VZT (v případě možnosti centrální kuchyně a více provozoven ve větších městech není nutno mít přívod plynu a VZT na úrovni standardní kuchyně)

– Možnost venkovní zahrádky, soukromého parkování

– Dostupnost MHD a jiných veřejných prostředků

– Skladové zázemí (sklep..)

Počet zákazníků / hod

30

Zaměstnanců

2

Area

50-80m²

LA FILOSOFÍA

Autenticita. Chutnost. Férovost. Kvalita. Ochota. Přátelskost. Profesionalita. Věrnost. Vstřícnost. Zájem.

Dopřáváme našim zákazníkům lehké útěky do Mexika z reality všedního dne.

Vytváříme uvolněnou a přátelskou atmosféru pro každého. Umíme rozveselit den a kvalitně uspokojit hlad.

Servírujeme pouze to, co připravíme s láskou a nadšením.

Nebojíme se vtipkovat, být sami sebou a nehrajeme si na roboty o čtyřech naučených větách.

Přistupujeme ke každému zákazníkovi individuálně a s úměvem.

Vždy děláme pouze to nejlepší, co umíme nebo jsme schopni nabídnout. Když něco nemáme nebo pokazíme, umíme se s pokorou omluvit a situaci otočit.

Udržujeme v pracovním kolektivu rodinnou atmosféru.

Každému členovi týmu nasloucháme, pomáháme a to stejné čekáme i od něj. Každá pobočká má svou La Familia, kdy doopravdy fungujeme jako jedna velká rodina, pomáháme si, doplňujeme se a umíme uspořádat kvalitní mejdan. Vedeme pravidelné školení a porady, abychom si byli jisti, že všichni pracují jak mají a zároveň u nás pracují rádi a záleží jim na tom.

Vážíme si stálých hostů.

Umíme jim to dát najevo, často se stávají našimi přáteli a nás pak práce baví o to víc.

Nikdy neslevíme ze svých standardů.

Ba naopak, vždy je budeme stále zvyšovat.

Honza a Michal Kapolkovi

Zakladatelé Los Capolitos